Forum Zdrowia: mam problem - Forum Zdrowia

Skocz do zawartości

mam problem złamanie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Jarosław 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 31 maj 2010 - 02:06

mam taki problem.Doznałem przekrętażowego złamania kości udowej,stało się to już dwa lata temu ale ciągle chodzę o kuli pomimo tego że lekrze mówili mi że będę normalnie chodził. Ostatnio dowiedziałem się że kość nie trzyma osi.Nie bardzo wiem co to znaczy wiem jedynie że noga boli mnie gdy ją obciązam, co ja mam z tym dalej robić może ktoś mi doradzi bo już mam dosyć rechabilitacji które nic nie dają
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   AptekaNatura 

• Member
  • PipPip
  • Grupa: Members

Napisano 12 październik 2010 - 07:43

A czy odbywałeś w ogóle rehabilitacje? Nie jestem chirurgiem ani ortopedą,ale z opisu wynika że jest to coś poważnego i kość została na trwale uszkodzona. Może tej rehabilitacji było po prostu za mało?
0

#3 Guest_milena_*

• Grupa: Guests

Napisano 24 październik 2010 - 08:31

Witaj czy nadal masz ten problem?
może chciałbyś mi go przybliżyć. Jestem dziennikarką interesującą się tematami związanymi ze zdrowiem. Interesuje mnie człowiek, jego choroba i jego zmagania z nią, a przede wszystkim to czy jesteś otwarty, by o tym mówić?
pozdrawiam
milmoko@gmail.com
- adres dla wszystkich którzy są zakręceni na punkcie swojego zdrowia i chętnie podzieliliby się z innymi swoim doświadczeniem w walce z jakąś chorobą czy dolegliwością.

Wyświetl postUżytkownik Jarosław dnia 31 maj 2010 - 02:06 napisał

mam taki problem.Doznałem przekrętażowego złamania kości udowej,stało się to już dwa lata temu ale ciągle chodzę o kuli pomimo tego że lekrze mówili mi że będę normalnie chodził. Ostatnio dowiedziałem się że kość nie trzyma osi.Nie bardzo wiem co to znaczy wiem jedynie że noga boli mnie gdy ją obciązam, co ja mam z tym dalej robić może ktoś mi doradzi bo już mam dosyć rechabilitacji które nic nie dają

0

#4 Guest_super_boy_*

• Grupa: Guests

Napisano 14 grudzień 2011 - 07:58

u mnie zdarzyło się złamanie kości piszczelowej, trzeba było się rehabilitować no i teraz uważać tez trzeba, bez wizyt u lekarza się nie obyło, ale po tym najgorszym leczeniu słyszałem że można skorzystać z turnusów rehabilitacyjnych, na sanatoria jestem za młody, zatem wybraliśmy się z rodziną nad morze do ośrodka, które oprócz wczasów robi rehabilitacje, polecam gorąco, wpływ jest tylko pozytywny, zdecydowanie, mam nawet namiary na biuro, które to prowadzi http://www.patrona.pl/konkurs/ polecam wszystkim, którzy maja kłopoty ze zdrowiem
0

Udostępnij ten temat:

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych