Forum Zdrowia: Jaka woda dla ciężarnej? - Forum Zdrowia

Skocz do zawartości

Jaka woda dla ciężarnej?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   moniq 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 02 listopad 2010 - 06:56

Cześć kochane. Jestem młodą szczęśliwą mamą małego Mikusia ☺ Ostatnio przeczytałam artykuł, że warto zwracać szczególną uwagę na wodę jaką piję się w czasie ciąży i później podczas karmienia piersi. Prawdę mówiąc, zawsze kupuje wodę mineralną ale nie zwracam większej uwagi na producenta czy skład. Po prostu dla mnie woda to woda ☺ Ponoć najlepsza jest niskomineralizowana. Ciekawa jestem po jaką mineralną sięgacie i dlaczego?
0

#2 Guest_Henryk_*

• Grupa: Guests

Napisano 22 listopad 2010 - 09:03

Wyświetl postUżytkownik moniq dnia 02 listopad 2010 - 06:56 napisał

Cześć kochane. Jestem młodą szczęśliwą mamą małego Mikusia ☺ Ostatnio przeczytałam artykuł, że warto zwracać szczególną uwagę na wodę jaką piję się w czasie ciąży i później podczas karmienia piersi. Prawdę mówiąc, zawsze kupuje wodę mineralną ale nie zwracam większej uwagi na producenta czy skład. Po prostu dla mnie woda to woda ☺ Ponoć najlepsza jest niskomineralizowana. Ciekawa jestem po jaką mineralną sięgacie i dlaczego?
- ZEST Aqua Viva [System uzdatniania wody ]www.zest.bz
0

#3 Guest_Michasia_*

Napisano 07 grudzień 2010 - 12:31

Ja już karmienie piersią mam za sobą, ale przez ten cały okres piłam tylko jedną wodę. Tak się przyzwyczaiłam do niegazowanej Dobrawy, że do dziś ją piję.
0

#4 Guest_Dominika_*

Napisano 31 grudzień 2010 - 08:57

Ja podobnie jak michasia - kiedyś miałam awarię wody w kranie i była totalnie nie do używania, zaczęłam pić Dobrawę i tak już zostało do dzisiaj :)
0

Udostępnij ten temat:

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych