Strona 1 z 1
Co na alergię?
#1 Guest_Paula_*
Napisano 30 kwiecień 2011 - 06:03
Hej. Sezon dla alergików w pełni i tak się zastanawiam czego nowego można by tu spróbować, żeby nie chodzić z łzawiącymi oczami i zakatarzonym nosem :/ Koleżanka ( też alergiczka ) wspominała mi, że bardzo jej pomaga claritine. Brała już te tabletki w zeszłym roku i ponoć działają bardzo skutecznie i co najważniejsze długo. Miał ktoś z tym styczność? Bardzo mi zależy
W ramach rewanżu mogę podrzucić info dla Łodzian, że w naszym mieście claritine jest dostępne w dobrej cenie w aptece za grosze w centrum handlowym manufaktura
#2 Guest_jagodzianka_*
Napisano 03 czerwiec 2011 - 08:36
co prawda miesiąc już minął od tego postu ale okres pylenia jeszcze długo potrwa niestety. więc jeżeli mogę coś doradzić to polecam Ci/wam aerozol do nosa allergodil. największym plusem przynajmniej dla mnie jest to że jest w postaci sprayu a nie tabletek. działa praktycznie od razu po aplikacji, więc ulga przychodzi bardzo szybko. tabletek nie lubię łykać, nie działają na mnie tak dobrze i obciążają żołądek. drugim plusem jest to że nie trzeba latać po receptę do alregologa bo jest nie potrzebna. aha są też z tego krople do nosa.
pozdrawiam
pozdrawiam
#3 Guest_pokrzywka_*
Napisano 22 listopad 2011 - 07:48
hej, u mnie alergia to tez utrapienie, ma problemy latem i zima tez się zdarzają, biorę leki na alergię ale pytanie czy moge nabywać nowe? podobno jest to możliwe? co myslicie? zamiast mniej tylko więcej, jestem podłamana. Prosze o wsparcie, słyszałam, żeby klimat zmienić, czy turnusy rehabilitacyjne to coś dla alergików? na sanatorium się nie namówie, to raczej dla seniorów, djacie znac czy coć o tym wiecie, poszukuje jakiejś dodatkowej pomocy oprócz samych leków, z gór dzieki, jedno znalazłam tylko czy będzie ok? http://www.patrona.pl/konkurs/
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź