U mojego syna(7l) lekarz stwierdzil ADHD, jest to dla mnie szok, dlatego od razu zgodzilam sie na leczenie. I w zwiazku z tym mam do Was pytanie czy ktos stosowal lek o nzawie medikinet ? maly ma go zazywac i bardzo interesuja mnie opinie "uzytkownikow".
bde wdzieczna za pomoc
Strona 1 z 1
Adhd czy ktos stosowal lek o nazwie medikinet ?
#6 Guest_Sebastian_*
Napisano 27 lipiec 2011 - 07:22
mam syna, ktory ma 10 lat. i ma ADHD. To byl dla mnie szok. Chociaz fakt, jest faktem, ze czasami to sobie nie dawalismy z nim juz rady. Mial w zwiazku z tym bardzo duze klopoty w szkole. Poszlismy do lekarza ten zalecil leki, medikinet wlasnie, ale powiedzial rowniez ze najlepiej jest wlaczyc jeszcze inne formy terapii, jak zajecia z terapeuta, zajecia poprawiajace koncentracje i ten zmasowany atak daje bardzo pozytywne rezultaty. Zatem smialo walcz z ta przypadloscia u twojego dziecka.
#7 Guest_renatka_*
Napisano 14 grudzień 2011 - 07:52
poszukuje miejsca na wakacje z dzieckiem, znacie może ośrodek, który oferuje turnusy rehabilitacyjne dla dziecka z ADHD? chcielibyśmy wypocząć nad morzem w nadchodzącym sezonie, znalazłam biuro, które takie turnusy organizuje, mają promocje i konkurs, http://www.patrona.pl/konkurs/ czy ktoś korzystał z takich turnusów? proszę o informacje
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź