Forum Zdrowia: Adhd - Forum Zdrowia

Skocz do zawartości

Adhd czy ktos stosowal lek o nazwie medikinet ?

#1 Guest_Terka_*

• Grupa: Guests

Napisano 13 lipiec 2011 - 11:57

U mojego syna(7l) lekarz stwierdzil ADHD, jest to dla mnie szok, dlatego od razu zgodzilam sie na leczenie. I w zwiazku z tym mam do Was pytanie czy ktos stosowal lek o nzawie medikinet ? maly ma go zazywac i bardzo interesuja mnie opinie "uzytkownikow".
bde wdzieczna za pomoc
0

#2 Guest_medycyna_*

Napisano 13 lipiec 2011 - 11:59

moje dziecko uzywa tego leku i jest skuteczny dla niego, ale uwazam, ze kazde dziecko reaguje inaczej. wedle mojej opinii jest super
0

#3 Guest_klio_*

Napisano 15 lipiec 2011 - 07:06

nie zauwazylyscie zadnych niepokojacych objawow ?
0

#4 Guest_Marysia_*

Napisano 15 lipiec 2011 - 08:15

mojemu pomaga, ale rozumiem, ze rozne dzieci moga roznie reagowac na rozne leki. Wiec na poczatku po zmianie proponuje obserwacje :)
0

#5 Guest_Milka_*

Napisano 27 lipiec 2011 - 07:15

u mojej corki sprawdza sie ow lek znakomicie. jak na razie jestem bardzo zadowolona, ale przyjmuje go dopiero 2 miesiace.
0

#6 Guest_Sebastian_*

Napisano 27 lipiec 2011 - 07:22

mam syna, ktory ma 10 lat. i ma ADHD. To byl dla mnie szok. Chociaz fakt, jest faktem, ze czasami to sobie nie dawalismy z nim juz rady. Mial w zwiazku z tym bardzo duze klopoty w szkole. Poszlismy do lekarza ten zalecil leki, medikinet wlasnie, ale powiedzial rowniez ze najlepiej jest wlaczyc jeszcze inne formy terapii, jak zajecia z terapeuta, zajecia poprawiajace koncentracje i ten zmasowany atak daje bardzo pozytywne rezultaty. Zatem smialo walcz z ta przypadloscia u twojego dziecka.
0

#7 Guest_renatka_*

Napisano 14 grudzień 2011 - 07:52

poszukuje miejsca na wakacje z dzieckiem, znacie może ośrodek, który oferuje turnusy rehabilitacyjne dla dziecka z ADHD? chcielibyśmy wypocząć nad morzem w nadchodzącym sezonie, znalazłam biuro, które takie turnusy organizuje, mają promocje i konkurs, http://www.patrona.pl/konkurs/ czy ktoś korzystał z takich turnusów? proszę o informacje
0

Udostępnij ten temat:

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych